Slummen

Foredrag med M-Tafsiri Africa Duo

Hvordan er slum egentlig og kan man faktisk bo der?

Nairobis slum set udefra og indefra

Reagan Oduor Nyachienga (som er opvokset i Nairobis slum, og som stadig bor og arbejder der) fortæller sammen med Amalie Malmgren Asmild (som er opvokset i et helt almindeligt parcelhus i Jylland) om, hvordan de hver især oplever slummen.
Hvordan ser der ud?
Hvordan er hverdagen?
Hvordan er det rent faktisk at bo der?

M-Tafsiri Africa Duo vil undervejs i foredraget spille eksempler på den levende og livsbekræftende musik fra Kenya, ligesom de vil involvere tilhørerne i de diskussioner, der gerne skulle ende med at gøre os alle klogere.

Reagan er percussionist og instrumentbygger. Han dedikerer til daglig sin tid for at hjælpe Kenyas gadebørn og udsatte unge i Nairobis slumområder gennem musikterapi og undervisning i percussion.

Amalie er historiefortæller, musiker og filmskaber. Hun spiller violin og er kirkesanger. Hun optrådte første gang som historiefortæller på Moesgård Museum som 12-årig og skrev og instruerede sin første rigtige kortfilm som 14-årig.

Sammen har de dannet M-Tafsiri Afrika Duo, hvor de blander traditionelt Kenyansk percussion musik og Reagans nyskrevne sange med Amalies violin og sang inspireret af middelalderlig nordisk folkemusik.